A till ö Entreprenad Allt inom bygg

Välkomna hit igen. Vad trevligt att ni är trogna läsare och kommer tillbaka, det uppskattas mycket. Dagens inlägg kommer handla om mitt hus och när jag fick hjälp av A till Ö Entreprenad att göra fönsterbyten i Halmstad.

Jag och min familj bor i ett stort och fint rött hus i ett område där det finns barn i samma åldrar som mina barn, vilket är bra då de alltid har någon att leka med. Ni vet hur barn är, de spelar fotboll och är inte riktigt försiktiga eftersom de inte riktigt har utvecklat konsekvenstänk än. En dag när jag och frugan satt och drack kaffe i köket hörde vi ett kras. Tror ni att ni kan gissa vad det var? Jo, det var en fotboll som kom inflygande genom vardagsrumsfönstret. Samtidigt kom min son springandes med tårarna i ögonen och skrek förlåt i höga gälla toner. Först blev jag sur och sa till honom att något sådant aldrig får hända igen, men sedan lugnade jag mig för det fönstret skulle vi ändå behöva byta. Det var då jag och frugan började kolla på företag som gjorde fönsterbyten i Halmstad. A till Ö Entreprenad var det företaget vi valde och vi kunde inte bli mer nöjda. De kom så fort de kunde, det tog en dag tror jag innan de var här och fixade fönstret. Som tur var, var det sommar så det blev inte kallt i huset när fönstret stod öppet.

De var snabba och fixade ett fönster som var lika de andra fönsterna så det inte skulle se konstigt ut. Om ni behöver göra fönsterbyten i Halmstad tycker jag att ni borde ha detta företag i åtanke. Tack för att ni tog er tid att läsa detta inlägg. Ha det så bra!

När det flög in en fotboll genom vardagsrumsfönstret