Allt inom städ i Huddinge

Vi i vår bostadsrättsförening hade ett avtal med en städfirma som skulle ta hand om trappstädningen, problemet var att den firman inte gjorde ett bra jobb, så vi anlitar inte dem längre. Vi hade lite diskussioner om till vilken städfirma vi skulle vända oss till i stället och efter att vi hört av oss till några andra föreningar som berättade att de var väldigt belåtna med en städfirma som heter Nr1 Cleaning Company, och som med sitt utbud av tjänster inom städ i Huddinge med omnejd kan anlitas av både privatpersoner, företagare och bostadsrättsföringar, så valde vi att kontraktera dem, och det har vi inte ångrat för de gör ett mycket kvalitativt arbete när det kommer till trappstädningen.  

Vår förening består av fem hus, alla byggda på 70-talet, och varje hus har fyra trappuppgångar, så vi är i stort behov av trappstädning. Efter att trapporna har städats så dröjer det inte många dagar innan de är smutsiga och behöver städas igen. Sedan beror det förstås på vad det är för väder ute också, nu på sommaren blir det inte lika smutsigt som på vintern. Man kan lita på den här städfirman och att personalen verkligen gör sitt jobb. Det känns därför bra att få skriva det här inlägget till er, för det är säkert en och annan av er som befinner er i Huddinge med omnejd som önskar att få hjälp inom städ, och i så fall ska ni veta om att Nr1 Cleaning Company är en städfirma som både jag och alla andra som sitter i styrelsen i föreningen rekommenderar.  

Sedan kanske det inte är trappstädning som är det som just du behöver hjälp med, jag vet att det går att få hjälp med både hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputsning utöver det här med trappstädning, så detta är en städfirma som passar för alla!