Mitt badrum blev som nytt

God morgon kära vänner och känn er åter välkomna till mig och min blogg. Idag kände jag för att skriva ett inlägg om då Y-3 Bygg hjälpte mig med badrumsrenovering i Kristianstad när jag precis hade flyttat dit. Detta var ett bra tag sedan, ungefär åtta år sedan men det känns som om det var igår jag och frugan flyttade hit. På denna tid har vi hunnit med mycket. Vi har skaffat oss två underbara små töser och en hund, renoverat både badrum och källare och byggt på en altan och balkong på huset. Mycket kan hända på åtta år om man säger så. I alla fall hade vi ingen koll på vilka företag som var bra på badrumsrenovering i Kristianstad eftersom vi flyttade hit från Malmö.

Vi flyttade hit på grund av att frugan fick ett otroligt bra jobberbjudande och det var självklart att vi skulle flytta hit då. Hon hade kollat med sina kollegor som har bott här i hela sitt liv om de visste någon bra firma som erbjuder hjälp med badrumsrenovering i Kristianstad och de rekommenderade Y-3 Bygg, vi lyssnade och gav dem ett försök. Jag tycker att det var bra att vi gav dem ett försök eftersom de lyssnade aktivt på vad vi ville ha för färger och så vidare, och så gjorde de helt enkelt ett riktigt snyggt och bra jobb. Jag ångrar inte att vi fick hjälp av dem. Inte nog med det hade de ett rimligt pris också som de flesta företag inte brukar ha. Jag är jättenöjd och ni har ju sett massor av bilder men jag tänkte efter detta inlägg lägga ut före och efterbilder på badrummet, och det är en gigantisk skillnad ska jag säga er. Hoppas ni gillade detta inlägg så hör vi i nästa. Ha det gött, hej.