Bra entreprenad i Sölvesborg

Tjena, hallå, hej, välkommen tillbaka till ännu ett inlägg på denna fantastiska blogg. Idag tänkte jag nämna Jonas Svets och Montage och när de hjälpte det företaget jag jobbar på med entreprenad i Sölvesborg i våras. Jo, mitt företag har behövt hjälp med detta i flera år men det är ingen som riktigt har tagit tag i det då det alltid är mycket att göra på jobbet. En dag hade vi mindre att göra och då hade vi ett möte om detta och alla var då med på att vi skulle anlita Jonas Svets och Montage för att de kunde utföra entreprenad i Sölvesborg medan vi andra jobbar som vanligt.

Sagt och gjort kom dem och utförde detta arbete och det tog några dagar men vi jobbade på som vanligt och som man säger, efter lugnet kommer stormen. Efter den dagen vi hade så lite att göra kom det helt plötsligt en hel tsunami med kunder och arbete att göra så vi hann knappt kolla och se vad Jonas Svets och Montage höll på med, men det vi fick se var resultatet och det blev helt magiskt. De gjorde ett sjukt bra jobb och nu känns det faktiskt mycket bättre på arbetsplatsen och trots allt arbete så försvann den inre stressen nästan med en gång och det var en stor lättnad för både mig och de andra arbetskamraterna.

Jag skulle bara ge en guldstjärna till detta företag och deras utförande av entreprenad i Sölvesborg. Jag tror ni vet vad som kommer nu. Nu är det dags för arbete och vi har mer att göra än någonsin men jag försöker att inte stressa så mycket för då blir allting svårare. Ni får ha det så bra och glöm inte: Jobba inte ihjäl er för ingen tjänar på det.